Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kris i Ljungskile

Ljungskile har det väldigt tufft för tillfället. Klubben är skyldig skattemyndigheterna rätt stora belopp, kronofogden har varit på plats och konstaterat att det för närvarande inte finns några utmätningsbara tillgångar att tala om. Nu kan därför i princip vem som helst av klubbens fordringsägare begära klubben i konkurs.

Bohuslänningen: LSK:s framtid hänger på fordringsägarnas goda vilja

ÖSK spelar sin första match mot Ljungskile den 26 juni. Den matchen spelas på Behrn Arena och bortamötet som är säsongens sista match i Superettan spelas den 2 november. Om klubben överlever så länge.

Redan på söndag spelar dock ÖSKs U17-lag mot Ljungskile i en match i den nationella U17-serien. Den matchen spelas på Ekäng och startar kl. 16:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.