Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Degerfors till Örebro igen

Stora Valla är fortsatt otjänlig för bland annat fotboll och beräknas i dagsläget inte vara spelklar förrän i slutet av maj. Detta innebär att Degerfors på nytt måste flytta en av sina hemmamatcher. Den här gången är det matchen mot Varberg BoIS som drabbas. De två klubbarna var överens om att byta hemma- och bortamatcher med varandra, men paragrafryttarna på Svenska Fotbollförbundet, som tydligen ser som en av sina huvuduppgifter att i möjligaste mån försvåra för landsortsklubbarna, har inte givit sitt tillstånd till denna matchändring. I stället tvingas Degerfors på nytt göra den inte speciellt uppskattade resan över Bergen till Länshuvudstaden för att på Behrn Arena försöka öka på sin poängskörd.

Nu gick det ju bra för värmlänningarna senast, när de mötte Jönköping Södra under liknande omständigheter, så de skulle säkert ha en viss fördragsamhet med lösningen om det inte vore så att de förlorar sexsiffriga belopp varje gång de får lov att  flytta en hemmamatch till Örebro.

Degerfors match mot Varberg kommer att spelas den lördagen 5 maj med avspark kl. 16:00. Kanske en lämplig avslutning på en fotbollseftermiddag efter att på samma arena ha sett ÖSK Söder Dam spela mot IFK Nyköping.

NA: Degerfors flyttar match till Örebro
NA: Grävmaskin ska rädda Stora Valla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.