Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

NA sänder IK Brage – ÖSK

I Insparksstudion med Thomas Nordahl och Gustaf Crona meddelade NA, att man köpt sändningsrättigheterna till ÖSKs bortamatch mot IK Brage. Matchen kommer att kunna ses via NA:s websida. Priset nämnde man ingenting om, men det verkade som om man skulle ge ett lägre pris till tidningens prenumeranter.

Det skall bli intressant att se hur NA prissätter matchen. Den finns ju tillgänglig även hos Sports.se och hos dem kostar den 79 kronor.

Matchens spelas måndagen den 27 maj med avpark kl. 19:00

Tillägg:
Från ”en välinformerad källa” meddelas, att även bortamatchen mot Falkenberg den 5:e maj kommer att sändas via tidningens websida. Priset för prenumeranter blir 49 kronor och övriga får betala 79 kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.