Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Södertälje en onsdagskväll

ÖSKs U21-trupp får finna sig i att åka till Södertälje för att möta Assyriska FF i stället för att koppla av framför TV-apparaterna och se Dortmund och Real Madrid mötas i en av Champion Leagues semifinaler.

På sin hemsida skriver ÖSK att man tagit ut följande lag till matchen :
Preliminär startelva: Ludwig Bergström – Filip Albertsson, Christoffer Wiktorsson, Anton Westerlund, Sebastian Ring – Marcus Astvald, Boris Lumbana, Emil Berger, Josef Ibrahim – Simon Glännestrand, Lukman Murad
Ersättare: David Johansson, August Wiklund, Stefan Hannason, Jonathan Thuresson (mv)

Som vanligt har man stoppat in spelarna från A-truppen på sina naturliga platser och sedan fyllt på med spelare från spetsgrupp och U19-trupp. Detta innebär bland annat, att Filip Albertsson får göra en ny insats som högerback efter att i sina två senase matcher spelat central mittfältare resp. mittback.

För övrigt kan man väl notera, att Christoffer Wiktorsson är tillbaka som mittback, vilket väl borde innebära att de sista av hans känningar efter den sega hjärnskakningen han ådrog sig nu är överståndna. Saknad av de spelare som borde vara med är väl framför allt Peter Samuelsson. Framåt får både Simon Glännestrand och Lukman Murad möjligheter att sina färdigheter som målgörare.

Matchen spelas på Södertälje fotbollsarena och startar 17.00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.