Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Vinster i regionalserierna

ÖSKs två yngsta elittrupper har båda vunnit sina matcher den här helgen. 15-åringarna var i Karlstad och mötte Carlstad United. ÖSK vann med 5-3 i en match som alltså var betydligt mer målrik än premiäromgångens möte med BK Forward som slutade 1-1. Så mycket mer om den här matchen vet inte bloggen än, eftersom matchdomaren inte fullgjort sina skyldigheter och registrerat målgörare mm.

Tillägg. Lagets hemsida: 3 poäng i Karlstad

Det ett år äldre laget har idag varit iväg åt andra hållet för ett bortamöte med Gideonsbergs IF. Den matchen vann ÖSKarna med 6-2. En seger som man kanske inte skall dra alltför stora växlar på. Laget verkar ha ett väldigt poröst försvar och har efter tre spelade matcher minus 15 i målskillnad.

Klart snabbast med målskyttet var dock hemmalaget som gjorde 1-0 redan i den första matchminuten. Innan halvleken var slut hade dock ÖSKarna replikerat tre gånger genom två mål av Michel Yanez Hernandez och ett av Viktor Franssila. Båda två brukar normalt spela mittback, men det kan ju ha handlat om fasta situationer. Lagkaptenen Hampus Lind såg sedan till att segern säkrades för gott med två mål rätt tidigt i den andra halvleken. Matchens sista mål gjordes sedan av William Gunnarsson när han fastställde slutresultatet. Det verkar för övrigt ha varit det enda målet som gjordes av en anfallare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.