Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Dam: Förlust i säsongsinledningen

ÖSK Söders damlag fick på sätt och vis en drömöppning på årets seriespel. Mål redan efter två minuter och bud på fler. Men sedan verkar det ha slagit stopp i maskineriet och det mesta gick i baklås. Med en utvisad Astrid Walldén redan efter en halvtimmes spel lyckades laget ändå hålla resultatet på enpoängsnivån ända fram till den sista matchminuten. Då slog gästerna tyvärr till med sitt andra mål och så var den dagen förstörd. Bloggen hade tyvärr ingen möjlighet att följa matchen in natura, men det har skrivits en del om den på annat håll.

ÖSK Söder Dam: Det finns ett gammalt uttryck…
NA: Förlust i premiären för ÖSK Söder
Moresport: Jag hade det på känn Rytterne…
Cassandra Söder: Matchbilder ÖSK Söder – Rytterne IS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.