Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Dam: Vinst i genrepet

ÖSK Söders damlag skulle egentligen ha generalrepeterat inför seriepremiären nästa vecka mot Rynninge IK. De drog sig dock ur i ett sent skede eftersom de inte fick ihop något lag. Ett antal telefonförfrågningar senare hade Linköpingslaget Linghems SK hittats och lovat att komma till Pettersberg för en sista avputsning av försäsongsformen. Linghem spelar i Östergötlands lokala div 2-serie och kunde (som väntat) inte bjuda på så stort motstånd av matchrapporten hos ÖSK Söder att döma. Det blev en rätt enkel 3-0 seger med smak på några till. Målgörare blev Elin Segerstedt, Sandra Johansson (frispark ribba in) och ”Sosso” Sörqvist (nickade in hörna från sin lagkapten Sandra).

ÖSK Söder Dam: Vinst i genrepet

Matchbilder tagna av Cassandra Söder.

     
     
     

Klicka på bilderna för att få en bättre upplösning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.