Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Öltältet har blivit ett öltält

ÖSK skriver nu på sin hemsida, att man expanderar menyn i det tält som ställts upp mellan Södra och Västra Läktaren. Från att tidigare bara erbjudit Pyttipanna plus Öl för 100 kronor kommer man i fortsättningen (om jag fattat det rätt) att kunna välja mellan Pyttipanna (80:-) eller Öl (40:-). För personer med beslutsångest (samt för de som är både hungriga och törstiga) erbjuds fortsatt Pyttipanna plus Öl till vad som nu framstår som ett rabatterat pris. Dessutom finns det alkoholfria dryckesalternativ. Utskänkningen erbjuds liksom tidigare enbart innehavare av ÖSKs säsongsbiljetter.

Dessutom kan nämnas, att från köksansvariga har i ett annat sammanhang meddelats, att det i fortsättningen kommer att bli mer kött och mindre pytt i pannan. (Fortfarande är dock frågan om eventuella smakförhöjande tillsatser i form av stekt ägg, rödbetor, inlagd gurka etc. till pytten outredd).

3 kommentarer – kommentera

Kal Ström

Du är fint torr ibland! :)

Bertil Carlsson

Jag kan meddela att pytten var väldigt god med alla tillbehör, ägg, rödbetor mm.

Ficedula hypoleuca

Bra! Tack för informationen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.