Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P15 Elit: Oavgjort mot BK Forward

ÖSKs målskytt Björn Lemte. Lite suddigare Burin Jankaew (till vänster) och Kevin Suarez (till höger).

ÖSK och BK Forward delade på poängen, då årets regionala 15-årsspel inleddes. Första halvlek var jämn med ett visst övertag för ÖSK på hemmaplasten på Ekäng. Andra halvlek inleddes med en stark press från Forwards sida, som tidvis parkerade hela sitt lag på ÖSKs planhalva. Mot slutet av matchen tog ÖSKarna dock tillbaka initiativet och spelade till sig några bra frisparkslägen, som man sedan misslyckades rätt kapitalt med att omvandla i målchnser.

ÖSKs mål gjordes i första halvlek av Björn Lemte, som plockade upp bollen i trakten av mittplinjen, drev den krafullt längs kanten, skar in när han närmade sig motståndarmålet och avslutade med ett fint skott vid sidan av målvakten. Ett riktigt klassmål. Forward utjämnade sedan en bit in i andra då en av deras anfallare slog in sin egen stolpretur. Inte alls oförtjänt som matchen då hade utvecklats.

Bloggen som ännu inte riktigt hunnit läsa in sig på alla spelarna i laget, tyckte att laget tidvis rullade boll riktigt bra, men ibland tappade de också spelet helt och då såg det bara virrigt ut.

Greppsäkre John Lennartsson i målet gjorde en riktigt bra match.

BK Forward: 1-1 i seriepremiären.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.