Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Regionalspelet börjar

I helgen börjar 15- och 16-åringarna spelet i sina respektive regionalserier.

P15 Elit mot BK Forward.
Först ut är de yngre som möter BK Forward i ett örebroderby i morgon lördag. Matchen spelas på Ekäng och börjar kl. 12:45. Truppen var ju nere i Göteborg under påskhelgen och gjorde (överraskande) bra ifrån sig. Förra året hade laget svårt att hävda sig mot de bästa örebrolagen. Det blev bland annat förlust mot just Forward i både P14 Elit och i en DM-semifinal. Men jag har en känsla att spelstyrkan hos laget förbättrats över vintern.

P16 Elit till Karlstad.
Det äldre laget spelar mot Carlstad United på bortaplan på söndag. Sett till fjolårsresultaten borde ÖSKarna ha goda vinstchanser. Laget vann ju P15 reg. i överlägsen stil. Laget har dock tappat en del av sina tongivande spelare av olika skäl (till U17, skador etc) och det är för tidigt att säga var de står med årets lag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.