Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Kvartsfinal i ligacupen

ÖSKs yngre elitlag gjorde riktigt bra ifrån sig i ligacupens gruppspel och vann denna tack vare sina tre raka vinster. I samtliga tre matcher gjorde laget dessutom fem mål, vilket onekligen imponerar. Riktigt lika roligt har det väl inte varit att studera antalet insläppta mål. Sju mål släppte laget nämligen in trots att man i alla fall höll den nollan intakt mot Västerås SK.

I kväll fortsätter cupen för ÖSKs del med en kvartsfinal. Motståndare är Brommapojkarna, som i sitt gruppspel besegrade Djurgården, Brage och Gefle. BP brukar ju allmänt räknas som en av landets allra starkaste ungdomsföreningar så det blir inte någon lätt uppgift som ÖSKarna ställs inför.

För kvällens match har Rickard Thorstensson utöver sin egen matchtrupp även fått möjligheten att ta ut de 96-or som normalt tränar och spelar med U19-truppen, vilket innebär att han kan ställa ett slagkraftigt lag på benen. Följande spelare ingår i kvällens spelartrupp: ​Kalle Westdahl (mv, -97), Filip Rinne (mv, U19), Edvin Ahlnäs (U19), Isac Uddling, Andreas Klingström, Oskar Ålgars (U19, Carl Ekstrand-Hamrén (U19), Amel Rastoder, Joel Nilsson (-97), Mikael Loön (-97), Henning Nordvall, Rikard Hallgren, Mohammad Arsheian, Martin Springfeldt (-97), Felix Möller (-97) och David Holm (-97).

Matchen spelas på Grimsta IP i Stockholm och avspark sker kl. 19:30.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.