Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nordic Cup: Fjärdeplats i Göteborg


ÖSKs 98:or tog en fin 4:e plats i Nordic Cup som avslutades idag. Att laget blev 4:a innebar givetvis att det blev förlust både i semifinal och i matchen om det tredje priset. Men av rapporterna att döma gjorde laget bra ifrån sig i båda matcherna. I semifinalmatchen mot slutsegrande AIK blev det förlust med 3-1, vilket innebar att laget fick möta norska Stabaek i den avslutande placeringsmatchen. Den slutade 1-1 vid full tid, varpå norrmännen vann den straffläggning, som behövdes för att skilja lagen åt. ÖSKs 98-or har gjort stora framsteg under det senaste året. Ett tag under fjolåret såg det ju till och med ut som om laget inte skulle klara av att kvalificera sig för den regionala 15-årsserien. I år är man redan med och slåss i toppen av en så pass kvalficerad turnering som Nordic Cup – verkligt bra jobbat av spelare och ledare.

Lagets hemsida: En positiv helg i Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *