Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nordic Cup

130330 kväll.
Det blev full pott för 98-orna då Nordic Cup inleddes idag. Hammarby besegrades med ett knappt 1-0 resultat. Mot Huddinge lossade målskyttet och man vann den matchen med 4-1. Därmed är laget klart för A-slutspel, men först skall placeringen i gruppen bestämmas. Motståndare i gruppfinalen som spelas i morgon vid lunchtid är GIF Sundsvall. Giffarna har krossat sina motståndare med 6-2 resp 6-0 och får därför gälla som favoriter till gruppsegern.

130330 förmiddag.
ÖSKs nyaste elittrupp P98 Elit är i helgen i Göteborg för att spela i Nordic Cup. Det är en elit-/inbjudningsturnering som bör bjuda på starka lag. För ÖSKarna blir det väl den första riktiga turneringen sedan 98-orna delades upp på en elit- och en breddgrupp. För motståndet i gruppspelet svarar GIF Sundsvall, Hammarby och Hässelby. Ettan och tvåan i gruppspelet går vidare till A-slutspel på söndag eftermiddag. Trean och fyran får spela B-slutspel. Att ta sig till A-slutspelet verkar vara en rimlig målsättning för ÖSKarna.

ÖSKs trupp består av: Alex Hahne, Gabriel Erdinc, Björn Lemte, Burin Jankeaw, Emil Trobäck, Gabriel Fernsten, Gustaf Montin, Jacob Pehrson, Jakob Ludéen, Kevin Suarez, Max Jansson-Åhlén, Molham Alherek, Oscar Sandberg, , Pontus Bergström, Viktor Franssila, Albin Rydberg, Anton Österberg och John Lennartsson. Ledare är Daniel Wickström, Björn Juhlin och Jarmo Franssila.

För spelare (och ledare) blir den här turneringen något av en generalrepetition inför det regionala spelet som för den här åldersklassen börjar redan den 6 april. Då möter ÖSK BK Forward på Ekäng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.