Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Uddamålsförlust mot Hammarby

Idag har ÖSKs haft ett U21-lag varit i Stockholm för att möta Hammarby. Klubben har dock inte lagt ut någon information om vare sig match eller lag på sin hemsida. Nu är i alla fall matchen färdigspelad och via SvFF:s matchinformation och Hammarbyfotbollens twitterflöde vet vi en del om matchen.

Till skillnad mot den förra matchen i Östersund valde ÖSK att skicka ett lite starkare lag till hammarbymatchen. Enligt SvFF ställde man upp med följande trupp:
Startelva utan någon särskild ordning: Jonathan Thuresson (mv), Sebastian Ring, Anton Westerlund, Emil Berger, Lukman Murad, Peter Samuelsson, David Johansson, Marcus Astvald, Daniel Bamberg, Boris Lumbana (lagkapten) och Filip Albertson.
Ersättare: Filip Rinne (mv), Stefan Hannason, Simon Glännestrand, Oskar Ålgars och Carl Ekstrand Hamrén

Hammarby ställde upp med ett rätt starkt lag av vad jag kan se. Jag känner i alla fall igen en hel del av namnen: Kevin Angleborn – Michael Timisela, Daniel Theorin, Sebastian Ludzik (U19), Jonathan Tamimi Syberg (U19) – Mikael Rynell, Johan Carlsson (U19), Robin Tranberg, Christophe Lallet – Erik Ejermark (U19), Sinan Ayranci
Ersättare: Noah Bramme Fall, Oliver Cucarano Averstad (U19), Victor Garcia (U19), Andreas Holmberg (U19), Marcus Peterson Kettler (U19) och Sebastian Sjöberg (U19)

Matchen slutade med en 2-1 vinst för Hammarby. Lite försmädligt gjordes deras vinstmål så sent som i den 90:e minuten. Det var Hammarby som tog ledningen i matchen i den 32:a minuten genom Mikael Rynell. ÖSKs Boris Lumbana utjämnade i den 59:e minuten. Hammarby twittrar följande om detta: Örebro gör mål efter en fin soloaktion som avslutas av Lumbana med otagbart skott i bortre gaveln. ÖSK sätter hög press på Bajen. I den 90:e minuten gör sedan Erik Ejermark 2-1 till hemmalaget genom en nick vid bortre.

Hammarby IF: U21: Sent segermål i premiären

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.