Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tomer fick debutera

När det kanadensiska landslaget mötte Vitryssland i en träningslandskamp i Qatar var det dags för Tomer Chencinski att landslagsdebutera. Matchen slutade med en 2-0 vinst för vitryssarna, medan kanadenserna missade de chanser som skapades. Jag har inte sett något om hur man bedömmer Tomers insats. NA har lagt upp en länk till ett videoklipp från matchen och det ser väl ut som om Tomer i alla fall är medskyldig till matchens andra mål. Han kommer ut en bit och blir övernickad – samma typ av positionsproblem han ibland hade då han spelade för Örebro.

1 kommentar – kommentera

BMP

Way to go Tomer… GG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.