Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inget andralag för ÖSK Söder Dam

ÖSK Söder Dam skriver på sin hemsida, att man beslutat att inte deltaga med något andralag i den lokala div 3-serien. Spelarbrist anges som orsaken till att man tvingas dra sig ur. Går man in på lagets truppsida får man lätt intrycket att det finns ”hur många registrerade spelare som helst” att välja bland. Men uppenbarligen deltar inte alla i träningar etc. i en sådan omfattning, att man tror sig om att kunna hålla igång ett andralag på hela säsongen.

Under det här året kommer sektionen att i tävlingssammanhang att få nöja sig med div 1-laget, samt det lag som skall spela i den regionala F16-17 serien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.