Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder reser österut


ÖSK Söders herrlag reser i morgon till Tallin för en match på lördag mot JK Tallinna Kalev, ett lag som spelar i Estlands högstaliga. Följande spelare, som väl också kommer att ugöra grundstommen i årets div 4-lag,  finns med på båten: Martin Ingvarsson,  Andreas Lundgren,  Aime Rodrigue, Amadou Diallo, Alessandro Eni, Mathias Dimberg,  Pontus Björkman (Skadad och ej tillgänglig för spel), Rafail Kiose, Lucas Karlén, Konate Cheick, Alexander Ottosson, Vedran Ljuboja, Osama Hamed, Erik Sundelius (Rehabtränar och ej tillgänglig för spel), Paolo Rojas, Gustav Isacson, Kenan Korach, Edvin Almegren Matthiesen, Olawafemi (Femi) Akinde-Aduoluwa och Hamid Sadid. Från ledarsidan deltar ÖSK Söders nya ordförande Peter Ivarsson, tränarna Patrick Ingvarsson och Valeh Gafarov Enqvist samt lagledaren Antonio Eni. ”Researrangör” är Valeh som utnyttjat kontakter från aktiva tid som spelare.

Söder har mest hållit till på bortaplan under den här försäsongen och bloggen har inte riktigt kunnat skapa sig någon uppfattning om lagets slagkraft. Och inte lär det bli bättre förrän årets seriespel börjar i slutet av april. Även de kvarvarande träningsmatcherna kommer att spelas på bortaplast/- gräs. Så här planeras försäsongens avslutning.

1/4 17:00, IFK Västerås (Swedbank Arena Västerås)
6/4 13:00, KB Karlskoga (Karlskoga)
13/4 Ev.,     Skinnskattebergs SK

Matchen mot Skinnskatteberg skulle egentligen ha spelats redan nu i helgen, men den fick lov att ställas in på grund av att de hade alltför många skuka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.