Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Tar tåget till Östersund

Det blev tre mål för Simon Glännestrand då U21-serien startade mot IK Brage. Förhoppningsvis kommer han även på Jämtkraft Arena att vara på rätt plats när det vankas målchanser.

ÖSK spelar sin andra match i U21-serien i kväll och det är en bortamatch mot Östersunds FK. En resa som rent logistiskt sett nog krävt en hel del planering. Från ÖSKs sida har man valt att tåg som transportmedel och det innebar att laget samlades redan klockan halv åtta i morse.

ÖSK har till matchen tagit ut en relativt ung och oerfaren trupp. Det är i princip spelare från U19-truppen förstärkta av ”veteranerna2 Boris Lumbana och Josef Ibrahim.

Laguppställning: Jonathan Thuresson – David Johansson, Oskar Ålgars, Anton Westerlund, Sebastian Ring – Josef Ibrahim, Filip Albertsson, Boris Lumbana, Lukman Murad – August Wiklund, Simon Glännestrand
Ersättare: Carl Ekstrand Hamrén, Max Lindborg, Martin Springfeldt

Bloggen noterar utifrån truppens utseende, att det här verkar vara en match som man från ÖSKs sida mest av allt vill spela av. Man reser till Östersund utan någon reservmålvakt och med bara tre avbytare. De lite äldre spelare som borde ha varit med i en sådan här match har stannat hemma. Jag tänker närmast på trion Bamberg, Samuelsson och Hasani, vilka inte spelade alls eller blev sent inbytta i lördags mot BK Häcken. Kanske tycker man från ÖSKs sida, att det blir bättre träning för dem att stanna hemma och träna med den övriga A-truppen. Åker man till Östersund får man väl räkna med att minst två dagar blir ”förstörda”.

Östersunds FK: ÖFK U-21 möter Örebro U-21 ikväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *