Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P98: ÖSKare till distriktssamling

ÖLFF:s distriktsförbundskaptener Peder Widlund och Morgan Strandberg har kallat 34 spelare för distiktscamp nästa helg. Om jag fattat det hela rätt kommer man att dela upp gruppen på två lag, varav det ena får möta lokalt motstånd och det andra ställs mot distriktets P97:or. Från ÖSK kommer följande sju spelare att deltaga: Adam Nilsson, Gustav Montin, Viktor Franssila, Burin Jankeaw, Gabriel Fernsten, Kevin Suarez och Oskar Sandberg.

För 98:orna är årets stora mål elitlägret i Halmstad, som går av stapeln i början av juli. Den här campen en del av uttagnings- och förberedelsearbetet inför elitlägret.

ÖLFF: P98 Matchsamling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *