Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Dubbelmöte i ligacupen

När A-laget är i Göteborg passar U-lagen på att ta Behrn Arena i besittning. I morgon möter såväl ÖSK U19 som ÖSK U17 Västerås SK i de nya ligacuperna. Cuperna är upplagda på samma sätt som Svenska Cupen och den här helgen är det omgång 2 som skall spelas. Förra helgen var båda lagen i Norrköping och kom tillbaka till Örebro med ett blandat resultat. U19-killarna förlorade sin match medan U17, som såg ut att göra detsamma, lyckades vända ett 1-3 underläge till vinst med 5-3.

Jag skulle tro att lagen kan komma till spel med något starkare uppställningar denna helg. Förra veckan kastade U21-matchen dagen efter mot IK Brage sin skugga över laguttagningar och speltid för en del av spelarna. Den här veckan har man inte riktigt samma problem och bloggen har noterat, att av spelarna i den så kallade spetsgruppen är det bara målvakten Jonathan Thuresson och mittbacken Anton Westerlund som åker med till Göteborg.

U19-matchen börjar kl. 10:00 och U17 kl. 12:00

1 kommentar – kommentera

Mattias

Mycket sjukdomar och skador

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *