Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK får starta hemma

ÖSK skriver på sin hemsida, att man kommit överens med IFK Värnamo om att premiärmatchen i Superettan kommer att spelas i Örebro i stället för i Värnamo. Anledningen är att man inte tror att Värnamos plan kommer att vara spelbar i början av april på grund av den senaste tidens kyla (tror man). Årets seriepremiär kommer därför att spelas på Behrn Arena måndagen den 8 april.

Jag tror inte att ÖSK var speciellt nödbedda beträffande bytet av matchdatum. Från hemmalagets sida har man säkert ingenting emot att starta sejouren i Superettan på den välbekant hemmaarenan. Tidiga vårmatcher på gräs brukar dessutom inte vara någon favorit hos konstgräslagen och på det här sättet får gräset två veckor till på sig för att växa till sig innan det blir dags för ÖSK att testa det naturliga underlaget. Den första gräsmatchen kommer nu att spelas mot Hammarby först den 21 april.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *