Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK-dominans i distriktslag P97

ÖLFF:s distriktsförbundskaptener Peder Widlund och Morgan Strandberg har kallat en trupp för en träningsmatch nästa helg mot distriktets 98-or. Truppen, som består av sammanlagt 20 spelare domineras antalsmässigt av ÖSK som faktiskt skulle kunna ställa ett eget lag på benen. Elva av de tjugo har ÖSK som föreningstillhörighet. Då saknas ändå Felix Möller och Joel Nilsson som skall på ett Bosöläger veckan efter samt Mirza Turan som är/har varit skadad.

De uttagna ÖSKarna är:  Mikael Loön, Adam Johansson, Michel Hernadez, Ridwan Ikar-Amin, Johan Sjögren, Karl Westdahl, Marcus Nydahl, William Gunnarsson, Tim Bergström, David Holm och Hampus Lind.

Hur truppen för 98:orna som får den föga avundsvärda uppgiften att försöka stå emot sina ett år äldre distriktskamrater har jag inte sett än. Det lär nog finnas några ÖSKare i den truppen också, men inte alls lika många som hos 97-orna.

Matchen spelas lördagen den 23 mars kl 17:30 på Idrottsparken i Kumla.

ÖLFF: P97 Matchsamling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *