Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Första vinsten för Söder Dam

Det blev en riktig femetta för Söder Dam då de spelade årets andra träningsmatch. I den första blev det mållöst och oavgjort mot KIF Örebros juniorlag, men i dagens match lyckades man betydligt bättre i målfabrikationen. Slutresultatet skrevs till 5-1 plus en missad straff för hemmalaget då man mötte Gustavs GoIF. Målen gjorde i tur och ordning av Erika Karlsson, Susanne Eriksson, Emma Tivemo, Elin Pettersson och Sandra Hallin. Vem som missade straffen förmäler inte matchrapporten på söderdamernas hemsida.

Motståndarna från Gustavs spelar även de i nya div 1 om än i en med mer norrlandsanknytning än den som ÖSK Söder placerats i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.