Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Träning 2013-03-01

Bloggen skickade sin utsände till Behrn Arena på förmiddagen för att kolla om solen värmde samt om det gick att få någon inblick i hur P-O Ljungs tankar går iför morgondagens start av tävlignssäsongen. Jo, solen värmde faktiskt lite och nej, P-O håller sina spelkort tätt till bröstet och gav ingen indikation på hur han tänker att ställa upp laget. Men att det blir ungefär som mot Degerfors är kanske en inte alltför djärv gissning.

Mohammed Saeid har visat fin form under försäsongen.

På en punkt skulle det möjligen kunna bli en förändring och det är i mittlåset. Ilir Berisha deltog nämligen inte i de kollektiva bollövningarna utan körde på egen hand under överinseende av Martin Magnusson. Eftersom Christoffer Wiktorsson fortfarande saknas på grund av sin hjärnskakning (?), så kan det ju bli så att Patrik Haginge får ta steget in i mitten. Saknades i övrigt och som vanligt gjorde William Atashkadeh och Denis Abdulahi. Tränade gjorde däremot Jonas Sandqvist, men jag ser att han inte finns namngiven i ÖSKs 19-mannatrupp i vilken det är Jonathan Thuresson som blir reservmålvakt. I övrigt verkade alla friska och tillgängliga.

Ayanda Nkili har ännu inte fått någon matchtid i år. Blir det debut mot IFK Värnamo?

Själva träningspasset var väl inte så mycket att orda om. Efter uppvärmning körde man ett program för styrka och smidighet (antar jag) under ledning av Jimmy Högberg. Därefter tränades passningsfötterna med varierande resultat. Aslutningsvis körde man sedan en inläggs-/avslutsövning. Intressant i denna var även de centrala mittfältarna var med bland dem som slog inläggen.

Magnus Wikström: Lagkapten och försvarsrese

1 kommentar – kommentera

Göran Wickström

Det är fantastisk fina reportage på denna webb!
All heder för redaktören!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.