Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Talanger till Söder Dam

ÖSK Söder Dam har i dagarna gjort klart med två unga talanger som nu får en plats i klubbens seniortrupp.

Sara Sandberg född 1997 blir den första spelaren som får ta steget från den starka F97-truppen till damtruppen. Sara är en målfarlig anfallare som så sent som i söndags avgjorde SM-finalen i futsal klass F17 till ÖSK Söders fördel. Bloggen kommer även ihåg DM-finalen i klass F16 från i höstas, då Sara med sina tre mål mot Adolfsberg blev matchvinnare för Söder Dam. Under förra året fick hon vid några tillfällen tillfälle att pröva på seniorspel med Söder Dams div 3-lag och demonstrerade sin målfarlighet genom att göra fyra mål.

Cassandra Söder född 1996 är en målvakt som flyttat till Örebro från Köping för sina gymnasiestuder. Cassandra representerade tidigare Forsby FF, men hade en hel del skadeproblem under förra året så det blir något av en omstart för henne hos Söder Dam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *