Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal-SM: ÖSK Söder F17 till SM-semifinal

ÖSK Söders flicklag i klass F17 vill uppenbarligen inte vara sämre än vad damerna var i Futsal-SM. Genom att bli tvåa i det föreberedande gruppspelet bokade tjejerna idag in en plats i en av morgondagens semifinaler. Men det var nog rätt så dramatiskt innan semifinalplatsen var säkrad. Efter gårdagens knappa 3-2 förlust mot Umeå började man dagen med att spela 2-2 mot Borens IK. Detta trots att Söder haft en 2-0 ledning i matchinledningen.

I den avslutande matchen mot Mariestad BoIS lossnade äntligen målfabrikationen och Söder kunde boka hem en 6-3 seger. Tack vare att Umeå i den andra sista matchen krossade Boren så räckte Söders fyra poäng till avancemang tack vare en bättre målskillnad än vad Boren hade.

I morgon kl. 10:00 avgörs nästa omgång i marschen mot SM-tecknen. Då möter ÖSK Söder göteborgslaget Kärra IF för att avgöra vilket lag som får spela finalen. I den andra semifinalen möts Umeå IK och Vaksala SK.

Även BK Forwards pojklag i klass P17 har gått vidare till semifinalspel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.