Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ingen fortsättning för Ekobo

För de som såg honom spela kommer det nog inte som någon större överraskning att ÖSK meddelar, att man inte kommer att gå vidare med testspelaren Alexandre Ekobo.
– Vi har valt att inte gå vidare med honom, säger Magnus Sköldmark till Nerikes Allehanda.

Däremot sägs det inget om statusen för målvakten Ludwig Bergström som också provspelade. Kanske glömde NA att fråga om detta eller så finns det inget att rapportera. Frågan om Bergström blir väl hur som helst aktuell först om/när man finner en lösning för Jonas Sandqvist.

Noterar för övrigt att NA refererat till Sköldmark som sportchef. Hos ÖSK står han fortfarande angiven som ansvarig för affärsrelationer sport. Vilket är ungefär samma sak, men ändå inte riktigt samma sak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *