Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P15 Regional

Seriesammansättningen och spelprogrammet för P15 Regional har nu kommit. Tidigare såg det för ett oinvigt öga ut som om man tänkte spela alla anmälda lag i samma serie. Men så blev det inte om det ens någon gång var meningen att det skulle bli så. I stället har man delat upp anmälda lag Norr och Söder. Fast deltagarmässigt ser det ungeför ut som det har gjort de senaste åren. ÖSKarna behöver inte åka till Västerås eller Borlänge, men väl till Karlstad, Motala och Nyköping.

Örebrodistriktet dominerar antalsmässigt i serien med fem anmälda lag, utöver ÖSK deltar även BK Forward, Karlslunds IF, IK Rynninge samt IFK Kumla. Ett nytt lag i sammanhanget är Karlstad BK som jag inte jag kan påminna mig att jag sett i de här sammanhangen tidigare. Som vanligt deltar även FBK Karlstad och Carlstad United med lag. Övriga deltagande lag är Motala AIF samt Nyköpingsbissarna.

ÖLFF: P15 Regional Södra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.