Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Provtränande målvakt

Anders Karlsson instruerar Ludwig Bergström inför träningen.

Bloggens utsända besökte idag Behrn Arena för att frysa sig igenom en dryg timme på Södra Läktaren i samband med A-truppens förmiddagsträning. På plats var även den provtränande målvakten Ludwig Bergström. Bergström har Västerås SK som modersklubb, representerade Enköpings SK undet lagets tid i Superettan under senare delen av 2000-talet. För två år sedan spelade han för Bodens BK och under det senaste året var han andremålvakt efter Simon Nurme hos IFK Mariehamn.

SvFF: Ludwig Bergström
Fotbolltransfers.com: Ludwig Bergström
Ålandstidningen: Ludwig Bergström lämnar IFK efter säsongen

Bergström är klubblös efter att ha lämnat IFK Mariehamn och har väl rätt profil för att kunna ta en plats som andremålvakt hos ÖSK i Superettan. Han har varit med ett tag och brukar beskrivas som en habil målvakt som dock inte lyckats slå igenom på allvar. Uttalad förstemålvakt verkar han bara ha varit hos Bodens BK i div 1. Någon plats hos ÖSK lär dock inte finnas innan Jonas Sandqvists funnit en ny klubb. Sandqvist var närvarande vid dagens träning, men fick (av naturliga skäl) inte någon plats i målet då laget tränade några varianter av tvålagsspel.

ÖSK: Ludwig Bergström tränar med ÖSK
NA: Målvakt provtränar med ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.