Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Närkesfyran klar

Nu verkar allt vara klart när det gäller planeringen inför årets Närkesfyra. Ja, smeknamnet gör inte riktigt inneållet i årets serie rättvisa, eftersom för ovanlighetens skull även ett lag från Västmanland kvalificerat sig. Det är Nora-Pershyttan som förra året tämligen överlägset vann div 5 norra och som nu får mäta sina krafter med lagen från Närke. ÖSK Söder som så att säga bakvägen anslutit sig till gruppen kommer av allt att döma att fortsätta att uppträda under artistnamnet ÖSK Ungdom.

Matcherna kommer i första hand att spelas på fredagarna med den 26 april som första speldag. Så här i förväg får väl i första hand Yxhult och Bosna ses som favoriter till en fortfarande väldigt avlägsen serieseger. Båda klubbarna har ju värvat väldigt aggressivt under vintern. Var ÖSK Söder står rent styrkemässigt är det för tidigt att ha någon uppfattning om innan årets trupp spikats. Hur som helst tycker bloggen att det skall bli riktigt roligt och intressant att följa laget i den serie som populärt brukar kallas närkesfotbollens allsvenska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *