Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal-SM: ÖSK Söder F17 till SM-slutspel

Ett laddat lag på väg till SM-gruppspelet. (Fotot från Niclas Collgårds twitterflöde)

Igår tog ÖSK Söders damlag för första gången steget till SM-slutspelet i futsal. Idag stod det äldsta flicklaget för samma bedrift – i gruppspelet tog sig laget efter en trevande inledning vidare genom att avsluta serien med två raka vinster. Efter 2-2 i den första matchen mot Eneby BK besegrades Falköpings kvinnliga med klara 4-1. Inför den avslutande matchen mot Bele-Barkarby var det bara vinst som gällde. B-B hade nämligen vunnit båda sina första två matcher. ÖSK Söder svarade på utmaningen genom att besegra sina motståndare med söndagens största segersiffror (eller 4-0 för att tala klartext).

SM-slutspelet avgörs för pojk- och flickklasserna mellan den 22 och 24 februari i Göteborg. Åtta gruppsegrare från hela landet delas in i två fyralagsgrupper. Segrarna resp. tvåorna från dessa grupper möts sedan i semifinalerna. Sällskap till Göteborg kommer Söders lag att ha av BK Forwards pojklag i klass P17 som idag också kvalificerade sig för SM-slutspelet.

Lagets hemsida: Klart för SM slutspel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *