Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal: SM-helg för Söder Dam

Lite grand i skuggan av utesäsongen som nu är på väg att dras igång på allvar fortsätter SM-slutspelet i futsal. Något som i hög grad berör ÖSK Söder som i helgen har hela tre lag igång som försöker ett kvalificera sig för det allra sista slutspelet.

Damseniorerna är idag i Nynäshamn för att där göra upp med Hammarby och IFK Nyköping om en plats i SM-semifinalen. Tuffa matcher för en trupp som lär ha drabbats av en och annan förkylning under den gångna veckan.

I Nora möts idag fyra lag i klass F15, den yngsta flickgruppen. Söders duktiga tjejer ställs mot AIK, Lindö och Sjömarkens IF.

I morgon är det sedan dags för tjejerna i klass F17 att försöka ta sig till SM-finalerna. Inte heller de behöver åka speciellt långt för sina matcher som spelas i Lindesberg. Motståndarna kommer från Bele Barkarby, Eneby BK och Falköpings Kvinnliga IK.

Ett enkelt sätt att följa hur det går för de olika lagen är att klicka på Futsal-SM i menyn i högerkolumnen.

Eyravallsbloggen önskar alla tre lagen lycka till i sina respektive gruppspel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *