Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Välblandat i helgens trupper

I det studioprogram som ÖSK lagt upp idag på sin websida (klart se- och hörvärt för övrigt) så ”avslöjar” ÖSKs två tränare P-O Ljung och Axel Kjäll hur laguppställningarna kommer att se ut för helgens matcher. Tanken är att samtliga tillgängliga spelare från A-truppen samt fem av ungdomarna från spetsgruppen skall få speltid. På bänken kommer det att sitta spelare från U19-truppen. Meningen är att även dessa skall få speltid. Skadade och av denna anledning inte aktuella för spel är William Atashkadeh, Jonas Sandqvist, Daniel Bamberg och Denis Abdulahi. Dessutom saknas Ahmed Yasin som fåt en senarelagd semester efter sina insatser för Irak i Gulf-cupen. Av spelarna från spetsgruppen saknas Christer Lipovac av okänd anledning (han kanske har något med Karlslunds IF)

Laget mot Västerås SK
Laguppställning: Oscar Jansson – Patrik Haginge, Anton Westerlund, Magnus Wikström, Sebastian Ring – Marcus Astvald, Tobias Nilsson, Boris Lumbana, Kalle Holmberg – Alhassan Kamara, Peter Samuelsson.
Ersättare: Jonathan Thuresson (mv), Carl Ekstrand-Hamrén, Martin Springfeldt, David Johansson, Stefan Hannasson.

Laget mot Eskilstuna City
Laguppställning: Jonathan Thuresson – Filip Albertsson, Ilir Berisha, Christoffer Wiktorsson, Samuel Wowoah – Josef Ibrahim, Mohammed Saeid, Emil Berger, Lukman Murad – Shpetim Hasani, Simon Glännestrand
Ersättare: Spelare från U19-truppen

Överraskning i de här trupperna är i första hand att Simon Glännestrands namn dyker upp som anfallare bredvid Shpetim Hasani i lördagsmatchen. Simon har ju normalt spelat vänsterbreddare då jag sett honom i aktion i pojkallsvenskan. Även Sebastian Ring (fredagens vänsterback) och Filip Albertsson (lördagens högerback) dyker upp på oväntade positioner. De brukar normalt hålla till på det inre mittfältet. Men centralt på mitten är det väl fullsatt ändå samtidigt som det inte finns något överflöd av ytterbackar i truppen.

1 kommentar – kommentera

Drystone

Saknar några namn, William Atashkadeh, Ahmed Yasin,Daniel Bamberg Dennis Abdualahi. Skadade eller är de på väg bort?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *