Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Årets regionala serier

Det har inte framkommit så mycket än om årets regionala serier för åldersklasserna P15 och P16. På en lite undangömd plats hos ÖLFF som ansvarar för dessa serien har jag dock hittat, vilka lag som kommer att vara med i årets serier. Till skillnad mot förra året har man gått ifrån uppdelningen i två olika serier och kör alla lag i åldersklassen tillsammans. Detta göra att det lär bli rätt många matcher om man avser att köra en vanlig dubbelserie – speciellt i den yngre av klasserna. Men det är ju möjligt att man gör någon uppdelning mellan lagen efter det att enkelserien spelats.

Följande lag kommer av allt att döma att delta:

P16.
Carlstad United BK, FBK Karlstad, IFK Norrköping, IFK Uppsala, IK Brage, IK Franke, IK Sirius, IK Sleipner, IK Viljan Strängnäs, Karlslunds IF, Rynninge IK, Södertälje FK, Västerås SK och Örebro SK

P15.
Assyriska FF, BK Forward, Carlstad United, FBK Karlstad, Gideonsbergs IF, IFK Kumla, IFK Uppsala, IK Brage, Karlslunds IF, Karlstad BK, Kvarnsvedens IK, Motala AIF FK, Nyköpings BIS, Skiljebo SK, Syrianska FC, Triangelns IK, Upsala IF, Västerås SK, och Örebro SK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *