Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Intresse för Rama

I dagens papperstidning kan man läsa, att det finns intesse för Valdet Rama från två olika utländska klubbar. Intresset är dock obesvarat vad det gäller den ena av dessa, så i praktiken finns det för närvarande bara ett realistiskt alternativ för honom. Så där jättehett verkar dock inte ens det intresset att vara, eftersom Sköldmark skickar med en brasklapp på vilket det står, att om det inte blir någon affär så är både klubb och spelare positivt inställda på en fortsättning i ÖSK kontraktstiden ut. Vilket i det här fallet innebär fram tills dess att sommarfönstret öppnas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.