Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Träningsmatcher U21

Ett av problemen förra året för vad som då kallades U21-truppen var att spelarna i den fick väldigt få matchtillfällen. Speciellt under försäsongen blev det nästan ingenting. I år verkar planeringen ha fungerat bättre och planerna för februari ser ut på följande sätt:

08 feb fre 16:45 Djurgårdens IF – ÖSK Träningsm. Stadshagen
09 feb lör 11:00 ÖSK U21 – Rynninge IK Träningsm. Behrn Arena
16 feb lör 13:00 ÖSK – Jönköping Södra Träningsm. Behrn Arena
16 feb lör 15:00 ÖSKU21 – J Södra U21 Träningsm. Behrn Arena
22 feb fre 18:00 ÖSK U21 – Karlslund A Träningsm. Behrn Arena
23 feb lör 13:15 Degerfors IF Träningsm. Behrn Arena

Dessutom är det dubbla matcher för ÖSKs A-trupp den 2 och 3 februari då ÖSK kommer att möta Västerås SK och Eskilstuna City, vilket gör att alla A-truppsspelare och en del spelare från U19 kommer att få speltid. Spelet i U21-serien börjar sedan redan den 12 mars med en bortamatch mot IK Brage. För U19- och U17-trupperna gäller att de börjar sitt tävlingsspel den 10 mars då båda trupperna reser till Norrköping för sina matcher i premiäromgången av den nya ligacupen.

Matcherna för ÖSK-familjens olika representationslag framgår (i möjligaste mån) av Bloggens ÖSK-kalender.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.