Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Provträning för ÖSK-talang

Carl Ekstrand-Hamrén

Carl Ekstrand-Hamrén, mittbacken som i år tagit steget upp till ÖSKs U19-trupp, har i dagarna fått ett erbjudande att provträna med den tyska klubben VfL Bochum 1848. Det handlar om en veckas träning med klubbens U19-trupp.

Carl är född 1996 och kom till ÖSK Ungdom från Karlslund inför förra säsongen. Under fjolåret representerade han ÖSK i pojkallsvenskan. I månadsskiftet november/december förra året blev han för första gången uttagen till ett av Svenska Fotbollförbundets talangläger på Bosön.

Nu återstår att se om/hur det går att samordna provträningen med verksamheten inom ÖSK.  ÖSK är prio ett för Carl och hans klubblag är viktigast. Möjligen kan denna träningsvecka bli under sommaren, när ÖSK inte spelar seriematcher, men detta bestäms i samråd med ÖSK.

A-Jugend BundesLiga West – Deutschland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *