Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal-SM

ÖSK Söder Dam har lag i alla tre klasserna i futsalens  SM-gruppspel. Nästa kvalomgång spelas den 2 och 3 februari enligt följande:

ÖSK Söder Dam.
Söder Dams seniorlag får resa till Nynäshman för att där möta Hammarby och IFK Nyköping. Matcherna spelas den 2:a februari och gruppsegraren går vidare till slutspelet i Falun helgen därpå. Söder mötte Hammarby i samma kvalificeringsomgång förra året och besegrades då med 5-1. Hammarby gick sedan vidare till finalen där de dock besegrades av Torslanda IK med matchens enda mål. Det blir alltså en riktigt duktig motståndare som söderdamerna kommer att få möta.

ÖSK  Söder F17.
Den äldsta flickklassen styr kosan till Lindesberg den 3:e februari. Där kommer de att få möta Bele Barkarby, Eneby BK och Falköpings Kvinnliga IK. Gruppsegraren går vidare SM-Slutspelet till 22-24 februari i Göteborg.

ÖSK Söder F15.
De yngsta flickorna spelar sina gruppspelsmatcher i Nora den 2: a februari. Motståndarna kommer från AIK, Lindö och Sjömarkens IF. Gruppsegraren går vidare SM-Slutspelet till 22-24 februari i Göteborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *