Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Anttonen tränar P98

ÖSK Ungdoms P98 skriver på sin hemsida, att Lars-Erik Anttonen (tidigare Karlsson) kommer att bli deras målvaktstränare. Truppen har fem målvakter och de kommer nu att drillas av Lars-Erik två gånger i veckan. Årets 15-åringar kan alltså glädja sig över att få en mycket kompetent tränare för sina målvakter.

Annars är jag inte helt klar över hur det ser ut på målvaktstränarsidan i de olika trupperna. Om Lars-Erik tränar 98-orna borde han väl ta hand om 97-orna med, som väl inte haft någon dedikerad målvaktstränare vad jag vet. Alex Berger och Kalle Westdahl tränade förra året med 96-orna. Det har ju tidigare, stått att Anders Karlsson kommer att ta ett större ansvar på ungdomssidan och det är möjligt att han tar ansvaret både för U19 och U17.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.