Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rinne tränar med Sportklubben

ÖSK skriver på sin hemsida, att BK Forwards målvakt Jacob Rinne kommer att träna med ÖSK fram till och onsdag. På torsdag reser Rinne som tidigare meddelats till Liverpool för att visa upp sig för Everton FC.

Att han nu tränar med ÖSK passar säkert alla parter bra. ÖSK visar att de är fortsatt intresserade av honom och kan dessutom fylla upp en målvaktslucka i och med att Oscar Jansson är i Thailand med vinterlandslaget. För Jacob är det givetvis bra att få några rejäla pass innan han åker till England.

Hos Evertons engelska supportrar verkar man inte vara så hoppfulla beträffande Rinne och hans provträning. Inte så mycket beroende på Rinne, som man inte vet så mycket om. Däremot har man tydligen sett ett antal yngre målvakter passera utan att någon fått en chans att ens rucka på deras ordinarie målvakt Tim Howard. Att som ung målvakt komma till Everton verkar de tycka vara något av en återvändsgränd.

Toffeetalk.com: Jacob Rinne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.