Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Degerforsmatchen flyttad

Bloggen fick just ett medlemsutskick via epost från den svartvita föreningen. ÖSK skriver, att man räknar med att skicka ut det nya årets medlemskort i mitten av denna vecka. Korten ger ju bland annat möjligheten att se ÖSKs träningsmatcher gratis. Om kortet inte hinner fram i tid så kommer för matchen mot Vasalund även uppvisandet av fjolårets medlemskort att ge rätten till fri entré. Har man blivit medlem i år och inte hunnit få sitt kort på grund av strul med postutdelningen kan man kontakta ÖSKs kansli för att bli uppsatt på en lista.

Av den bilagda tidplanen för årets försäsongsmatcher framgår att bortamatchen mot Djurgården nu fått en tid (16:45), vilket även gäller hemmamatchen med blandat lag mot Eskilstuna City (11:00). Intressant och positivt är att den mest intressanta försäsongmatchen – alltså den mot Degerfors – flyttats från fredagen den 22 februari till lördagen den 23. ÖSK kommenterar över huvud taget inte den ändrade matchdagen, men bloggen misstänker att den nog kan ha att göra med Örebrohockeyns hemmamatch mot Djurgården på fredagen. Bra tänkt!

PS. Hos SvFF och på ÖSKs hemsida finns Degerforsmatchen inlagd med avsparkstiden 13:00, så det kanske är bäst att se till att vara där i tid.

Från en annan källa har Bloggen snappat upp att det finns en inplanerad U21-match mot Rynninge den 9 februari, alltså dagen efter det att ÖSK spelat mot Djurgården.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.