Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

SM F16, slutspelet 2012

Jag kom på mig själv med att jag väl borde ha kollat hur det gick för Norrköping City i turneringen. De slog ju ÖSK Söders lag med 2-1 i kvartsfinalen, knappt men förvisso inte helt orättvist. Men hur gick det sedan?

Det visar sig, att norrköpingslaget till slut blev trea. I semifinalen fick de ordentligt med stryk av Piteå IF, som vann med hela 5-0. I den avslutande matchen om tredjepriset besegrades sedan IF Limhamn Bunkeflo med 2-1. Slutsegrare blev inte så oväntat Piteå, som besegrade Gamla Uppsala med 3-2 (efter att ha haft en 3-0 ledning mot slutet av matchen).

ÖSK Söders lag som med något undantag (Elin Pettersson) kan spela med samma spelartrupp även i årets SM bör alltså kunna se fram mot ytterligare en attack mot SM-tecknen.

Spelprogram – SM F 16, slutspel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.