Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Peripatetic?

Vissa fotbollsspelare har en fantastisk förmåga att få uppmärksamhet i media. Ibland från helt oväntat håll. Tomer Chencinski verkar ha en riktigt duktig PR-man anställd, som nu lyckats med att få en intervju med honom publicerad i The New York Times Soccer Blog. Inte riktigt ett forum som motiveras av Tomers färdigheter som målvakt.

NY Times: Peripatetic Goalkeeper Lands in Israel


peripatetic.
adjective
1. walking or traveling about; itinerant.
2.( initial capital letter ) of or pertaining to Aristotle, who taught philosophy while walking in the Lyceum of ancient Athens.
3.( initial capital letter ) of or pertaining to the Aristotelian school of philosophy.

noun
4. a person who walks or travels about.
5.( initial capital letter ) a member of the Aristotelian school.


En hädisk tanke dock. Kan det möjligen vara så, att rubriken i själva verket syftar på de utflykter utanför det egna straffområdet som Tomer allt som oftast gav sig ut på?

4 kommentarer – kommentera

Örnen

…Medan vi andra gläder oss för hans skull och önskar Tomer lycka till i framtiden…

Ficedula hypoleuca

Det gör jag med.

Hemvändarn

Hur många nordamerikanske fotbollsspelare finns det som är aktiva i Europa. Kan tänka mig att siffran inte är rasande stor och då kanske det inte är så konstigt att han dyker i en blogg. Hans egna aktivitet på twitter gör väl att han syns en hel del.

Fast en betydligt mer spännande och flashback inspirerar teori är väl att det är de världsomspännande, judiska konspirationerna som ligger bakom det.

Örnen

Humor att Oscar Jansson beskriver sig själv som en aggressiv målvakt som gärna går långt ut och hjälper backlinjen…….peripatetic?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.