Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sköllersta frivilligt till femman

En av ÖSK Söders kommande motståndare tar friviligt steget ner från Närkesfyran till div 5. Det är Sköllersta som tillsammans med ÖSK Söder fick lov att lämna div 3 förra säsongen. Efter det har laget tappat många spelare tyckte man att det bästa blir att så att säga börja om från början. Omstarten sker i femman med större fokus på spelare från ”trakten” och utan att man gör sig  lika beroende av tillfälliga örebroare.

Fotboll Örebro har en intervju med klubbens ordförande Patrik Andersson.

Den plats som nu blev ledig i div 4 kommer att tas av Laxå IF, som vann div 4-kvalet men ändå ifick gå upp på grund av att det var två lokala lag som åkte ur trean.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *