Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Jacob Rinne provtränar med Everton FC

NA skrev igår om BK Forwards duktige målvakt Jacob Rinne som kommer att få provträna en veckan med Liverpool-laget Everton. Det rör sig om ett veckolångt besök under vilket han skall försöka övertyga David Moyes & Co. att han är ett framtidsnamn. Jacob är en av de lokala spelare som ÖSK håller ett extra öva på och han har vid något eller rent av några tillfällen tränat med ÖSK.

Givetvis kul för Jacob att han uppmärksammans av en så känd klubb som Everton, även om han kanske inte skall hoppas alltför mycket på att få göra en flytt till Merseyside. Bloggen tror att han är lite för gammal (född -93) för att i England anses som en talang och för oerfaren för att kunna gå in och konkurrera om en plats i klubbens A-trupp. Evertons förstemålvakt är Tim Howard som närmar sig 200 ligamatcher i rad för klubben. Andremålvakten (som aldrig får stå) är den före detta slovakiske landslagsmålvakten Jan Mucha. Inte den lättaste at ta platsen för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.