Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tuff start för Rama?

Löpträning inledde Ramas testperiod hos St Gallen. (Foto: Thurgauer Zeitung).

I Thurgauer Zeitung kan man idag läsa, att FC St Gallen nu har inlett sin försäsongsträning. Under den första dagen blev det precis som hos ÖSK fysisk träning och tester. Man kan ju hoppas, att Rama kom väl förberedd för provträningen. Rent fysiska träningsmoment har väl inte direkt varit hans favoritsysselsättning. Under de närmaste dagarna kommer klubben sedan att forsätta med tränings- och testaktiviteter, skriver tidningen. Från torsdag till lördag blir det sedan ”teambuilding” i Ischgl.

Vi får väl se om Rama klarar sig igenom denna träningsvecka med fortsatt förtroende hos St Gallens klubbledning. Aktiviteterna verkar ju inte direkt vara skräddarsydda för hans starkare sidor.

Tanken bakom Ramas provträning verkar vara att han eventuellt skall ersätta Alberto Regazzoni, som inte får fortsätta hos St. Gallen. Denne verkar vara en skicklig kantspelare som dock klubben inte vill fortsätta att arbeta med på grund av dennes divalater.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.