Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Truppsidan uppdaterad

ÖSK har uppdaterat spelartruppen på sin hemsida. De flesta spelarrörelser är nu åtgärdade med de utflyttade borttagna och en inflyttad medtagen. Bloggen hade dock svårt att få aritmetiken att gå i hop med den egna truppsammanställningen och nödgas konstatera att det fortfarande finns några frågetecken på sidan.

Oscar Jansson.
ÖSK har enligt sammanställningen för närvarande bara en målvakt i truppen – som man dessutom vill bli av med. Antingen har man från ÖSKs sida glömt bort att Oscar faktiskt skrivit på eller så är alla papper inte klara än.

Ayanda Nkili.
Den sydafrikanske försvarsspelaren har ju i alla fall i lokalpressen beskrivits som i princip klar så när som på en del papper som saknas från Sydafrika. Nu vet man ju inte om dessa kommer eller ej så det kanske är korrekt att låta honom stå vid sidan av.

Samuel Wowoah.
Före jul lät det på både ÖSK och Samuel som om man i princip var överens om en fortsättning för Samuels del. Sedan dess har det inte hörts något i frågan, men på den akuella trupplistan finns Samuels namn med. Antingen har man kommit överens om en förlängning, men inte redovisat denna. Eller så har man inte kommit överens om en förlängning (än), men underlåtit att rensat honom från listan. Eller så är man visserligen inte överens (än), men så säker på att man kommer att bli det att han ändå fått stå kvar.

Utöver detta:

Spetsgrupp.
Bloggen noterade dessutom, att den så kallade U21-truppen inte längre finns kvar ens på ÖSKs hemsida. Det vore dock bra med information om  vad som nu kallas spetsgruppen samt vilka spelare som ingår i den. De killarna tränar ju enligt uppgift full tid med A-truppen och borde alltså uppmärksammas i detta sammanhang. Det har man visserligen kunnat läsa i papperstidningen, men det är ju inte alla som har tillgång till den eller läser precis allting.

Den sportsliga organisationen.
När det gäller organisationen kring laget så vore det också på sin plats med en rejäl uppfräschning. Albert Bunjaki och Eija Feodoroff finns väl inte längre kvar i organisationen medan Alexander Axén och Axel Kjäll tillkommit. Det finns säkert mer som skulle behöva rättas till där.

Slutligen:
noterar Bloggen att ÖSKs kakproblem kvarstår. Ett tips för de som plötsligt upptäcker att de inte kommer åt ÖSKs hemsida längre: Rensa bort webläsarens kakor så kommer det att fungera igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *