Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal-DM

I morgon börjar DM-slutspelet i futsal och det är de skollediga ungdomsklasserna som först tar Idrottshuset i anspråk. Det är semifinalerna som kommer att avgöras och ÖSK har tre lag i elden. Det fjärde som är D17 gick tack vare sin gruppseger och det faktum att inte så många flicklag deltar direkt till söndagens final. För de tre lagen som spelar i morgon gäller följande:

11:00 Futsal P15 Finalspel Örebro SK FK – Simon SK
ÖSKarna vann lite överraskande (för mig) sin grupp och möter i sin semifinal gruppfyran som är Simon SK från Vivalla. Det här är en match som ÖSKarna bör kunna vinna, även om Simon överraskade i gruppspelet och såg till att varken Karlslund eller Rynninge kom med till slutspelet.

12:00 Futsal F15 Finalspel Örebro SK Söder – IF Eker Örebro
(Fjol)årets utemästare kom tvåa i ett jämnt gruppspel. I mötet med Eker blev det jämnt och målrikt när ÖSKarna till slut vann med 6-5. Det här kan nog bli en tuff match för ÖSK, även om de nog får gälla som förhandsfavoriter.

14:00 Futsal P17 Finalspel IK Sturehov – Örebro SK FK
ÖSK kom tvåa i den ena P17-gruppen och får därför möta IK Sturehov, som vann den andra gruppen överlägset. Sturehov vann samtliga sina matcher med den fina målskillnaden 20-3, så de verkar att bli en riktigt tuff motståndare. Jag har en känsla av att man inte satsat så hårt på futsal ÖSK-laget och tror att de kan få svårt att ta sig vidare till finalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.