Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebrocupen Futsal: Dag 3

Örebrocupen fortsatte idag med allt yngre åldersklasser. ÖSK hade representanter i klasserna P02 och F01/02 och från  båda klasserna gick det lag vidare till söndagens semifinaler i Idrottshuset. I pojkklassen slog lite överraskande ÖSK 2 ut ÖSK 1 i kvartsfinalen. Överraskande eftersom ÖSK 1 vann alla sina matcher i gruppspelet och gjorde en hel del mål – 17 stycken för att vara exakt. ÖSK 2 hade en betydligt besvärligare väg till kvarten, men visade sig alltså vara det något starkare laget. I den yngsta flickklassen blir det en rent svartvit semifinal där ÖSK 1 möter ÖSK 2.

I morgon är det alltså finaldag och dessutom har 97-orna sin speciella dag med allt från gruppspel till sen final i Idrottshuset. ÖSK dominerar i alla fall antalsmässigt med sex anmälda lag i P97 och 4 anmälda i F97/98. Tyvärr spelar pojkarna och flickorna sina matcher på olika ställen. P97 håller till i Mellringehallen där första matchen spelas kl. 09:00 och semifinalerna börjar 18:20 resp. 18:40. Flickorna har ett liknande spelschema i Lillåhallen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *