Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Jansson tar platsen i målet

Det blev inte någon lucka i ÖSKs målvaktsuppsättning trots att Tomer Chencinski lämnar. Samtidigt som klubben meddelade att Chencinski lämnar för Maccabi Tel Aviv kunde man presentera sin nya målvakt. Det blir inte så oväntat Oscar Jansson, som anländer från Karlslund efter en femårig avstickare till Tottenham mfl.  ÖSK och Oscar har kommit överens om ett treårigt avtal. Målvaktsbitarna verkar med andra ord ha fallit på rätt plats. Utom Sandqvist-biten då, som fortfarande inte verkar passa någontstans.

ÖSK: Oscar Jansson klar för ÖSK
Svartvitt: Målvaktsrockad i ÖSK
Karlslunds IF: Karlslund fortsätter producera spelare till ÖSK
SportNewsIreland: Shamrock Rovers keeper Oscar Jansson signs for hometown club Orebro SK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.